- 1/2 kg piept de pui
- 4 oua
- 250g faina alba
- sare, piper, ulei
Mod de preparare:
Pieptul de pui se taie fasii subtiri
Intr-o farfurie adanca se bat cele 4 oua (ca pentru omleta), se adauga sare si piper
Intr-o alta farfurie se pun 250g de faina alba
Intr-o tigaie cu ulei incins, puneti fasiile din piept de pui, dupa ce le-ati trecut anterior prin:
Pieptul de pui se taie fasii subtiri
Intr-o farfurie adanca se bat cele 4 oua (ca pentru omleta), se adauga sare si piper
Intr-o alta farfurie se pun 250g de faina alba
Intr-o tigaie cu ulei incins, puneti fasiile din piept de pui, dupa ce le-ati trecut anterior prin:
- ou
- faina
- din nou ou
De preferat vor fi scoase pe servetele alimentare care vor absorbi tot uleiul.
Ele sunt gata atunci cand au culoarea aurie si pe o parte, si pe cealalta.
Se pot servi calde, cu garnitura de piure sau chiar reci la sandvich-uri.
0 comentarii on "Snitele de pui in sos bechamel"
Trimiteți un comentariu