skip to main |
skip to sidebar
Ingrediente:- 1/2 kg tacamuri de pui
- 3 cartofi medii
- 2 cepe mici
- 1 morcov
- 1 pastarnc
- 1 lingura bulion
- 100 g fidea
- 700 ml bors
- 1 leg mica de leustean
- sare si piper dupa gust
Mod de preparare:- se curata si se toaca cartofii, ceapa, morcovul si pastarnacul (ceapa, morcovul si pastarnacul marunt iar cartofii in cuburi mari);
- se spala bine cu apa rece carnea de pui, dupa care se opareste;
- se pun la fiert tacamurile de pui impreuna cu ceapa, morcovul si pastarnacul; dupa aprox 10 min de la fierbere se adauga si cartofii;
- cand legumele si carnea sunt aproape fierte se adauga bulionul, dupa 5 min se adauga fideaua, iar dupa alte 5 min se adauga borsul;
- se mai lasa sa fiarba cateva minute, se sareaza si condimenteaza dupa gust;
- dupa ce se ia de pe foc se adauga leusteanul tocat marunt.
Pofta buna!
0 comentarii on "Ciorba de carne de pui"
Trimiteți un comentariu