Ciorba de carne de pui

On: marți, 31 martie 2009

Ingrediente:
  • 1/2 kg tacamuri de pui
  • 3 cartofi medii
  • 2 cepe mici
  • 1 morcov
  • 1 pastarnc
  • 1 lingura bulion
  • 100 g fidea
  • 700 ml bors
  • 1 leg mica de leustean
  • sare si piper dupa gust
Mod de preparare:
  • se curata si se toaca cartofii, ceapa, morcovul si pastarnacul (ceapa, morcovul si pastarnacul marunt iar cartofii in cuburi mari);
  • se spala bine cu apa rece carnea de pui, dupa care se opareste;
  • se pun la fiert tacamurile de pui impreuna cu ceapa, morcovul si pastarnacul; dupa aprox 10 min de la fierbere se adauga si cartofii;
  • cand legumele si carnea sunt aproape fierte se adauga bulionul, dupa 5 min se adauga fideaua, iar dupa alte 5 min se adauga borsul;
  • se mai lasa sa fiarba cateva minute, se sareaza si condimenteaza dupa gust;
  • dupa ce se ia de pe foc se adauga leusteanul tocat marunt.
Pofta buna!

0 comentarii on "Ciorba de carne de pui"

Trimiteți un comentariu