Pui cu smantana

On: marți, 31 martie 2009

Este o reteta delicioasa de nu te mai saturi.

Ingrediente:
  • 1 kg piept de pui dezosat
  • 500 g smantana
  • 4 catei de usturoi
  • busuioc, sare, piper, ulei
Mod de preparare:
  1. Se fierbe pieptul de pui, dupa care se scoate deoparte si se rupe (folosind mana), bucatele micute
  2. In 2 linguri de ulei, se caleste usturoiul taiat feliute foarte subtiri, pana cand devine translucid, nu pana se rumeneste. Se poate adauga busuioc, dupa gust.
  3. Peste usturoi se adauga bucatelele de piept de pui, si se amesteca in continuu, timp de 2 minute
  4. Se adauga smantana peste pui si 50 ml apa, si se mai lasa sa dea cateva clocote
  5. Se condimenteaza cu sare si piper, dupa gust, si se poate servi si fara garnitura
Astept comentariile voastre, daca v-a placut!

0 comentarii on "Pui cu smantana"

Trimiteți un comentariu