Snitele de pui in sos bechamel

On: luni, 30 martie 2009

Ingrediente:
  • 1/2 kg piept de pui
  • 4 oua
  • 250g faina alba
  • sare, piper, ulei
Mod de preparare:
Pieptul de pui se taie fasii subtiri
Intr-o farfurie adanca se bat cele 4 oua (ca pentru omleta), se adauga sare si piper
Intr-o alta farfurie se pun 250g de faina alba
Intr-o tigaie cu ulei incins, puneti fasiile din piept de pui, dupa ce le-ati trecut anterior prin:
  1. ou
  2. faina
  3. din nou ou
Este suficient in tigaie sa intoarceti snitelele o singura data, carnea de pui se va patrunde foarte usor.

De preferat vor fi scoase pe servetele alimentare care vor absorbi tot uleiul.

Ele sunt gata atunci cand au culoarea aurie si pe o parte, si pe cealalta.

Se pot servi calde, cu garnitura de piure sau chiar reci la sandvich-uri.

Pofta buna!

0 comentarii on "Snitele de pui in sos bechamel"

Trimiteți un comentariu